Brioșe cu ciocolată

 


Această rețetă de brioșe este extraordinară: simplă și gustoasă.


Ingrediente:

  • 400 g făină
  • 100 ml lapte
  • 3 ouă
  • 100 g zahăr
  • 50 ml ulei
  • 50 g cacao
  • esență de rom
  • 7 g praf de copt
  • ciocolată amăruie
  • nucă măcinată
Mod de preparare:

Toate ingredientele umede se amestecă împreună, iar ingredientele uscate se amestecă, de asemenea, într-un bol separat. Ulterior, ingredientele uscate se amestecă, treptat, împreună cu cele umede, folosind un tel sau un mixer. Aluatul trebuie să fie destul de gros. Se va împărți în forme de brioșe, iar mai apoi se vor da la cuptor pentru aproximativ 15 minute. Între timp, topim ciocolata la bain marie și glazurăm brioșele proaspăt scoase din cuptor. Opțional, putem decora brioșele cu puțină nucă măcinată.

Poftă bună!

Comentarii

Postări populare